top of page

I udvalgte områder arrangerer vi ture, som køres med en turleder fra JustGO Cycling. Turlederen tager initiativ og bidrager til en god tur på landevejen.

 

Der vil også være turledere med til de motionscykelløb og cykelrejser hvor JustGO Cycling deltager.

Hvad laver en turleder?

  • Tager initiativ og opretter ture via JustGO appen

  • Sørger for, at gruppen er enige om hvilken vej/rute der køres, inden afgang

  • Sørger for, at “alle kommer med” og at aftalt “kørehastighed” og køretid overholdes.

Vi søger turledere i Aalborg, Aarhus og Randers. Måske, det er noget for dig? Se mere her

Turledere

Aalborg Syd/Vest

Niveau 2/3

IMG_4238.JPG
Carsten Olsen

Jeg hedder Carsten Olsen og har været med til at starte JustGO Cycling. Jeg er 54 år og bor sammen med min familie samt hund og hest i Frejlev, som er en lille by syd-vest for Aalborg. Jeg er turleder på niveau 2/3 og arrangerer landevejsture fra mødestederne 9000: Aalborg KFUM, 9200: City Syd Aalborg. 


Ved siden af de ugentlige ture i Aalborg Syd/Vest, så er jeg ofte med til de motionsløb og cykelrejser, hvor JustGO Cycling deltager.

IMG_3699.JPG
Andreas Koch

Jeg hedder Andreas Koch, 36 år og har været medlem af JustGO Cycling i de seneste 3 år. Jeg hører til i Svenstrup, som ligger lige syd for Aalborg. Her bor jeg sammen med min familie kæreste Pernille og vores 2 børn: Viggo og Frida. Til daglig arbejder jeg som leder hos Man Energy Solutions i henholdsvis Frederikshavn og København.

 

I min fritid er jeg turleder hos JustGO Cycling. Jeg arrangerer typisk landevejsture fra mødestederne 9000: Aalborg KFUM samt 9200: City Syd Aalborg. Turene er fortrinsvist på niveau 3. Som regel starter vi sæsonen ud med ture, der er i den lave ende af niveau 3 - og som formen bliver bedre, så skruer vi op for tempo og længde.

Anders_Jensen_2024.jpg
Anders Jensen

Jeg hedder Anders Jensen og har været medlem af JustGO Cycling i de seneste 3 år. Jeg bor i Kærby, Aalborg. Her bor jeg sammen med min hustru og datter. Jeg er arbejder hos Boxit i Nørresundby og har derfor sent fri i hverdagen. Mange af mine ture ligger derfor i weekenden - og ellers fra kl 18.30 i hverdagen.

 

Jeg arrangerer typisk landevejsture fra mødestederne 9000: Aalborg KFUM samt 9200: City Syd Aalborg. Jeg opretter ture på både niveau 2 og 3. Som regel starter sæsonen med ture på niveau 2 - og efterhånden som formen indfinder sig, så sætter vi tempoet op til niveau 3. 

Niveau 3/4

IMG_4532.JPG
Jens Skov Damgaard

Jeg hedder Jens Skov Damgaard og er 36 år gammel. Jeg bor i en villa i Aalborgs blomsterkvarter sammen med min hustru. Cykling har altid spillet en stor rolle i mit liv. Tidligere var jeg mest optaget af All Mountain og Downhill MTB, men nu har jeg kastet min kærlighed på racercykling.

Jeg har været en del af JustGO Cycling siden 2023. Jeg arrangerer ture på niveau 3, men har også ambitioner om at lede nogle niveau 4 ture. Jeg deltager også gerne i en hyggelig niveau 2 tur. Motionsløb er gode mål for træningen, så dem arrangerer jeg også gennem appen. Mødesteder vil mest være 9000: Aalborg KFUM og 9200: City Syd Aalborg.  

Aarhus Syd/Midt

Niveau 2/3

IMG_4625 3.jpg
Frank Bærentsen

Jeg hedder Frank Bærentsen og har sammen med Carsten Olsen været med til at starte Justgo Cycling. Jeg bor med familien i Mårslet, der er en forvokset landsby lige syd for Aarhus, hvorfor jeg primært opretter ture  fra 8270 Højbjerg, 8000 Aarhus og andre mødesteder i det østjyske område.
 
Jeg ser frem til mange gode ture (både lange og korte), cykelløb, fælles cykeloplevelser og andre hyggelige stunder på cyklen i vores uforpligtende cykelfællesskab. Det er så svært at være i dårligt humør, når man cykler! 

IMG_4643.JPG
Charlotte Hare
Kaspar Finck

Jeg hedder Charlotte Hare og er 48 år gammel. Jeg bor i Højbjerg med min søn og hund, så mine ture vil primært blive fra 8270: Trek Bicycle Store eller 8000: Jensen Cykler.
Jeg har været en del af JustGo siden 2023 og synes det er skønt at cykle sammen med andre. Cykling er en ny sportsgren for mig grundet en knæ operation i 2023, derfor kan du kende mig på orange løbesko istedet for cykelsko 😉

Jeg har skiftende arbejdstider så jeg vil prøve at stable lidt morgen/formiddagsture på banen. Jeg kører primært niveau 2 ture. Målet for min træning i år er at gennemføre Coast2coast i god stil med overskud. 

Aarhus Nord/Midt

Niveau 2/3

IMG_0137.heic
Kaspar Finck

Jeg hedder Kaspar Finck og arrangerer JGC landevejsture fra mødestedet 8270: Trek Bicycle Store, 8240: Risskov samt i og omkring Aarhus. Turene afvikles på niveau 2 og 3, personligt glæder mig meget til endnu en sæson med JGC, dejlige ture langs vandet, bakkerne i og omkring Østjylland samt ikke mindst velfortjente bagerstops.


Derudover holdes formen ved lige til forskellige cykelløb i Jylland samt gerne en opstartstur til Mallorca.

bottom of page