top of page

e-cykling via Bkool

Bkool er en digital verden, hvor du kan cykle inde i. Det kan du gøre via en Hometrainer.

Du kan oprette dine egne virtuelle ruter og uploade dem til Bkool eller du kan køre ruter oprettet af andre.


Med millioner af ruter, der allerede er oprettet - er mulighederne uendelige, hvilket giver dig muligheden for at fokusere på det der virkelig betyder noget, nemlig DIN træning.

Hvad kan jeg så?

Først og fremmest kan du cykle :-) Forhåbentlig kan det at køre med andre i en virtuel verden motivere dig ift. at sidde på en kondicykel og kigge ud i et center eller ind i en væg derhjemme. Ligesom på landevejen kan man vælge at køre alene eller køre sammen i en gruppe. 

Hvordan gør jeg så?

Opret eller tilpas din profil hos JustGO Cycling og vælg cykeltypen "e-cykel" OG mødestedet "e-cykling via Bkool". Her finder du relevante ture i form af Race og Meet-ups, som du kan tilmelde dig.

 

På baggrund af din profil inviterer vi dig automatisk til at deltage i ture oprettet af vores partnere, e-cykelklubber eller andre ligesindede medlemmer - ligesom ligesindede medlemmer automatisk inviteres til ture som du opretter.

Alle er velkommen, så...

Kom glad, med gode ben og husk den gode stil..

Hvis jeg vil vide mere..

Så henviser vi til vores partner Stjær e-Cycling. De er eksperter og ved alt om krav og anbefalinger til udstyr. De har masser af erfaring med at køre sammen via Bkool og har svar på alle tænkelige spm. Tjek deres hjemmeside med detaljerede og udførlige anbefalinger.

bottom of page